Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
AJORNAT. Concert 'Portrait of Jaco', amb Tellus Ensemble
Dc, 04 d'octubre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

JACOPHONIC. HOMENATGE A JACO PASTORIUS

El concert s'ha hagut d'ajornar per una lesió d'un dels intèrprets a causa dels fets d'aquest diumenge, dia 1 d'octubre.

Vladimir Kunca (violí), Alfredo Salcedo (violí), Naeon Kim (viola), Edgar Casellas (violoncel), Manel Vega (contrabaix) i Santi Escura (piano).

Tellus Ensemble és una agrupació de cambra especialitzada en músiques actuals que en aquesta ocasió oferiran un programa de sonoritats contemporànies, amb composicions i arranjaments inspirats en l'obra de Jaco Pastorius. Una de les obres que interpretaran, Portrait of Jaco, de Laura Karpman. La música de Pastorius trascendeix el context elèctric, i aquest concert en serà una bona demostració. Aquest concert se celebra en el marc del Jacophonic, un conjunt d'activitats d'homenatge en el trentè aniversari de la mort del músic que va donar la màxima rellevància al baix elèctric. 

 

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ORGANITZA: Casa de Cultura i Sunset Jazz Club

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades aquí i a Secretaria de la Casa de Cultura de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 18 h. 
  • A l'Auditori Josep Viader abans de l'inici del concert, si no s'han exhaurit. 
 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment