Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
FITAG 2017
Altres espais a les 00:00 els dies 29, 30, 31 d'agost
Altres espais a les 00:00 els dies 01, 02 de setembre
 

Es parteix de la llum com a principal element definidor de l’ambient. Un espai enorme, el pati de la Casa de Cultura. Una atmosfera informal, distesa, acollidora, propensa a l’espontaneïtat, per al FITAG TERRASSA NITS. Uns elements lumínics pensats per il·luminar càlidament i delicadament l’espai.
Amb aparents llums de taula a gran escala, de geometria simple i línies minimalistes, es defineixen els límits de l’espai de la terrassa nocturna, per crear microambients i fomentar les relacions socials. Tot això sense oblidar els colors de la marca FITAG: el blanc, el negre i el vermell.
Les làmpades són fonts de llum, però a la vegada generen una superfície. Les altes són suport de vegetació, i aporten un to fresc i agradable a les nits d’estiu. Les baixes es converteixen en taules per deixar-hi les copes. I al fons de la terrassa, un espai escènic informal, desenfadat i obert a tothom, acompanyat per la projecció lumínica del nom del festival.

Creat per SP Arquitectura 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Més informació aquí

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment