Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
El seguiment per imatge de l’embaràs i el diagnòstic de les malformacions congènites
Dj, 23 de novembre a Aula Magna a les 19:00 h.
 

Què podem veure a través de les imatges en cada setmana de gestació? Com es diagnostiquen les malformacions fetals més freqüents? Quines són les proves ecogràfiques que es realitzen ?

En aquesta xerrada farem una descripció del procés de desenvolupament fetal  amb  —imatges ecogràfiques—  complementades amb imatges per ressonància magnètica des del moment de la concepció fins al moment del part.

 

Ester Vila Camps. Llicenciada en medicina i especialista en ginecologia i obstetrícia. Actualment treballa a l’Hospital Dr. Josep Trueta com a ginecòloga especialitzada en patologia mamària i patologia cervical, i és professora associada de la Facultat de Medicina de la UdG, tutora de metges residents i adjunta de la comissió de docència de l’Hospital Dr. Josep Trueta des del 2011

Acreditada com a colposcopista per l’AEPCC (Asociación Española de Patologia Cervical y Colposcópica ). Màster en patologia mamària 2011-2013.

Ha col·laborat en nombrosos projectes de cooperació internacional a l’Àfrica amb ONGs com Matres Mundi i Mujer y Madre.

 

Joaquim Barceló. Llicenciat en medicina per la UAB, és metge especialista en Radiodiagnòstic, format a l´Hospital Dr. Josep Trueta de Girona.

Exerceix des de fa 24 anys en el camp de la ressonància magnètica.

Actualment és codirector de Ressonància Girona, i metge adjunt de l´Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI) de Girona. Responsable i coordinador de la radiologia pediàtrica i fetal dels hospitals de Sta. Caterina i Dr. Josep Trueta. És professor associat de la Facultat de Medicina de la UdG.

Al 2016 va rebre el Premi Bonastruc ça Porta del Col·legi de Metges de Girona com a reconeixement a la seva trajectòria professional.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ORGANITZA: Universitat de Girona Consell Social, Grup de Recerca NEOMA i Casa de Cultura de Girona.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment