Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Ensemble Thelxinoe
Dv, 13 d'abril a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Fumi Kitamura (soprano), Julia Fritz (flauta de bec), Tural Ismayilov (scabuche/trombó tenor i baix) i Eudald Dantí (orgue)

L’Ensemble Theixinoe ens ofereix l’oportunitat d’escoltar una formació tan rica com inusual: veu, flauta, trombó i orgue. La formació va néixer el 2012 en una gira de concerts al nord d’Itàlia. Els seus membres són antics estudiants de la Universitat de les Arts de Bremen (Alemanya), on van rebre una formació especialitzada en la música del Renaixement i del Barroc. El seu repertori es basa en la música religiosa i secular de finals del segle XVI i començaments del XVII, i evidencia l’emancipació de la música instrumental sorgida de la constant improvisació i experimentació sobre temes populars de l’època. Interpretaran peces de Claudio Monteverdi, coincidint amb la commemoració del 450 aniversari del seu naixement, Giovanni Pierlugi da Palestrina, Antonio de Cabezón, Girolamo Frescobaldi, Dario Castello i Heinrich Schütz. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades aquí i a Secretaria de la Casa de Cultura de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 18 h. 
  • A l'Auditori Josep Viader abans de l'inici del concert, si no s'han exhaurit.
 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment