Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
L'Orquestra Simfònica de Girona (1929-1937). Presentació de tesi doctoral.
Dv, 27 d'abril a Aula Magna a les 19:00 h.
 

Presentació pública dels resultats de la tesi doctoral de Joan Gay i Puigbert, defensada a la Universitat Autònoma de Barcelona el febrer de 2018. És el fruit de la recerca a partir de la memòria oral i la documentació que han permès estudiar aquesta entitat singular dins la història de la música gironina.

L'Orquestra Simfònica de Girona (1929-1937), entitat musical que va ser fruit d'un seguit d'iniciatives culturals per part d'un grup d'impulsors i músics gironins, en el context d'uns anys convulsos i canviants.
La seva trajectòria s'ha pogut refer a partir de les fonts documentals i els testimonis orals recollits en forma de tesi doctoral, defensada a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Ara es presenten públicament els resultats de la recerca, amb l'ànim de donar a conèixer aquest episodi singular de la nostra història de la música.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment