Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Inund'Art
Sales d'exposicions - PB a les 17:00 els dies 01 de juny
Sales d'exposicions - PB a les 11:00 els dies 02, 03, 05, 06, 07, 08, 09, 12, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 22 de juny
 

Exposició dels artistes sel·leccionats per formar part de la mostra inund'Art a la tretzena edició es podran veure les següents obres:

  • Laia Bedós

Màquines de la felicitat

Pintura

T'imagines tenir una màquina de la felicitat que si la mires ja ets feliç?

L'obra de la Laia Bedós busca aquesta finalitat, que en mirar-la puguis sentir alegria, calma, ganes de viure i pau. Amb colors i formes expressa i cerca la felicitat. Cada quadre té la seva pròpia història i el més interessant és quan cadascú interpreta i es crea la seva, pròpia i única.

 

  • Raquel Bistuer

Darrere del silenci 

Dibuix

Rere els llavis muts no només hi habita el silenci. Entre línies i entre silencis llunyans, aquestes paraules, rere els rostres, són una clau d’entrada cap a nosaltres, cap a un espai sense coordenades, blanc, pur, allà on les paraules ja no tenen ús, allà on ho anomenem llar.

 

  • Anna Mitjà (Guanyadora de la Menció d’Art Jove promogut per la Coordinació Territorial de Joventut de Girona)

Com moure

Curtmetratge

Dues germanes. Una d’elles, embarassada. Una mare al seu costat, i també al de la seva filla. A més, hi ha un pare de dues filles i una parella d’avis de tres néts. Tots ells i la resta d’espectadors reviuen, en la foscor, les seves pròpies històries quan aquestes els brinden una experiència emocional amb sentit, com diria Robert McKee al llibre El guió.

 

  • Múcab Dansa

Projecte Bulb

Instal·lació lumínico-interactiva

'Projecte BULB' juga amb la paraula en ella mateixa. Per un costat, Bulb (bombeta en anglès) i per altre costat, Bulb (en català), com a òrgan subterrani d'emmagatzematge de nutrients. Un treball de cos i moviment per a poder expressar i vehicular emocions.

 

  • Bettina Eberhaerd (Artista convidada de la Catalunya Nord)

Dé-tissage /Tissage

Tèxtils

Teixits, tapissos, pràctiques ancestrals tradicionals o tecnologies sofisticades, cadascuna per a una idea més o menys precisa de la matèria. Però el des-teixit, què podria ser el des-teixit? Un error, un acte incòmode, l'informe d'un estat de desgast o, al contrari, un desig de reciclatge ecològic? Com pot ser creatiu un gest de de-construcció?

 

  • Albert Gironès (Guanyador de la convocatòria Art Per Tot-Catalunya)

200 km mirant enrere

Instal·lació sonora

Un recorregut a peu d'aproximadament 200 km des del Call Jueu de Girona fins a casa els pares de l'artista, a Valls, serveix d'espai i temps per a investigar, a partir de trucades de telèfon, la relació popular entre el cognom Gironès i la ciutat de Girona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

HORARI: 

Divendres 1 de juny de 17 a 21:30h. Dissabte 2 i diumenge 3 de juny d’11 a 14 h i de 16 a 20h.

L’horari de visita per la resta de dies fora d’inund’Art és de dimarts a divendres d'11 a 20 h i dissabtes d'11 a 18 h.

 

ORGANITZA: Associació inund'Art

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment