Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Smoking Bambino
Dv, 25 de gener a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

PRESENTACIÓ DE STORM & DRUNK 

Smoking Bambino (veu, guitarra elèctrica i acústica), Genís Bou (saxo, saxo baríton i flauta travessera), Pep Garau (trompeta i flugelhorn), Vic Moliner (contrabaix), Ricard Sohn (teclats) i Aleix Bou (bateria i percussió).

 

Smoking Bambino, alter ego del guitarrista i compositor Esteve Saguer, va néixer fa deu anys amb un projecte molt personal de cançó arrelada en la tradició americana. Ara, sense abandonar el caràcter introspectiu i intimista que el defineix, presenta un treball que significa un punt d’inflexió en la seva carrera: el disc Storm & drunk, produït per Genís Bou (Gramophone All Stars) i enregistrat amb grans músics com Vic Moliner (contrabaix) Pep Garau (trompeta i flugel), Ricard Sohn (teclats), Aleix Bou (bateria) i el mateix Genís Bou (saxo i flauta travessera). En un pas que l’acosta de la tradició blues i folk als arranjaments jazzístics, Smoking Bambino se’ns presenta com un crooner obscur, malencòlic, a vegades sòrdid, a vegades romàntic, però sobretot únic i excepcional. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades aquí i a Secretaria de la Casa de Cultura de la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 9.30 a 18 h. 
  • A l'Auditori Josep Viader abans de l'inici del concert, si no s'han exhaurit.

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment