Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Presentació del llibre "El canvi global. Un peu a les institucions i mil als carrers", de Jesús Gellida
Dm, 12 de juny a Aula A a les 19:00 h.
 

De les promeses incomplides d’Obama, a la post veritat de Trump. De reformar el capitalisme, a una volta de rosca en la globalització neoliberal. De les revoltes àrabs, a la brutal guerra de Síria. De la esperança europea, a l’Europa fortalesa i xenòfoba.

De la bombolla immobiliària, a l’estafa de la crisi. De la precarització de la vida, a l’estigmatització dels de baix. Dels anhels de més democràcia, a la corrupció permanent. Del dret a decidir, a la centralització autoritària. 

Del 15M i la indignació, a l’ascens de Podem. De les marees i la PAH, als ajuntaments rebels. Del carrer a les institucions, i dels parlaments a les mobilitzacions. De perdre la por, a la solidaritat i el suport mutu. De la mobilització, al referèndum d’autodeterminació. De la col·lectivitat, a l’impuls de l’economia pel bé comú. 

Una radiografia de les transformacions polítiques i de la realitat social dels darrers anys, que pot ajudar a crear consciències per assaltar els cels i canviar el món de base.

 

Presentació a càrrec del seu autor i l'activista i exdiputada Gabriela Serra.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Organitza: Coordinadora d'ONG Solidàries i Comissió de l'Agenda Llatinoamericana

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment