Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Concert de guitarra joves guardonats amb Ali Arango
Dj, 05 de juliol a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

FESTIVAL DE GUITARRA GIRONA-COSTA BRAVA


Alí Arango és un dels guitarristes més destacats de la seva generació. Amb un virtuosisme al servei de la musicalitat i un barreja equilibrada de subtilesa i força expressiva, ha conquerit tota mena de públics i jurats.

Graduat al Conservatori "Amadeo Roldán" (Havana. Cuba) l'any 2001 i al Conservatori del Liceu de Barcelona el 2017 en el que va guanyar el Premi Extraordinari entre tots els instruments. Paral·lelament va ser alumne dels mestres Antonio Alberto Rodríguez i Joaquín Clerch. Ha rebut classes ocasionals de Leo Brouwer a més d'haver participat en diferents projectes al seu costat. Ha estat guanyador de 22 premis en concursos internacionals de guitarra clàssica, entre els quals destaquen: Certamen Internacional de Guitarra Clàssica "Andrés Segovia" (Espanya), XII Concurs Internacional de Guitarra "Alhambra" (València. Espanya), entre d'altres

Ha enregistrat "Guitar Recital" per NAXOS, produït per Norbert Kraft, on s'inclouenquatre obres de la seva autoria, la premiere discogràfica de Danzas Rituales y Festivas de LeoBrouwer i de l'Estudi Núm. 4 per al Anul·lar de Joaquín Clerch, dedicat a Alí Arango. Ha portat la seva músic a escenaris de tot el món. 

Com a compositor figuren al seu catàleg obres per a guitarra sola, duos per a guitarra i altres instruments, formats de cambra i música per a vídeo-art i documentals. 


Programa:

Danza Paraguaya, La Catedral (Andante Religioso-Allegro Solemne), El Último
Trémolo - Agustín Barrios Mangoré/Choro Nº1-Heitor Villa-Lobos/Waltz Op.64 No.2 -Frédéric Chopin (arr:Alí Arango) / Asturias - Isaác Albeniz / Opfergabe,Escenas del Des-Equinoccio-Alí Arango/ Drume Negrita - Grenet / Brouwer/Un día de Noviembre-Leo Brouwer/ Guajiras de Lucia-Paco de Lucía / Gran Jota - Francisco Tárrega.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADA: 10 € (aquí)

ORGANITZA: Associació Plectrum

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment