Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Visites guiades a l'exposició "Experiències matemàtiques"
Ds, 01 de desembre a Altres espais a les 11:00 h.
Dj, 13 de desembre a Altres espais a les 17:30 h.
Dj, 03 de gener a Altres espais a les 11:00 h.
Ds, 19 de gener a Altres espais a les 11:00 h.
 

El Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA), amb seu a Cornellà de Llobregat, presenta l’exposició itinerant Experiències Matemàtiques a Girona. Una mostra interactiva amb un material de caràcter manipulable i lúdic amb diferents nivells de dificultat, pensats per oferir ocasions de col·laboració i discussió entre els visitants. Es presenten petits reptes i es mostren aspectes poc habituals i sorprenents de la matemàtica que no requereixen coneixements específics previs.

La visita guiada a l'exposició els participants tindran l'oportunitat d'interactuar amb materials, per descobrir i/o aprofundir en diferents conceptes matemàtics. És una exposició organitzada en diferents mòduls que mostren aspectes intuïtius i visuals de les matemàtiques i que fan emergir la presència d’aquesta ciència en el món que ens envolta.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de l'aprenentatge, la diversió, la perseverança, la paciència, l'èxit...

DATES

Les places estan exhaurides us recomanem apuntar-vos a la llista d'espera i en el cas que hi hagin places lliures us avisarem pel dia que us interessi assistir-hi.

-Dissabte 1 de desembre a les 11 h. PLACES EXHAURIDES

-Dijous 13 de desembre a les 17.30 h PLACES EXHAURIDES

-Dijous 3 de gener a les 11 h PLACES EXHAURIDES

-Dissabte 19 de gener a les 11 h. PLACES EXHAURIDES

INFORMACIÓ PRÀCTICA

INSCRIPCIÓ A LA LLISTA D'ESPERA AQUÍ

Durada aproximada: 1.30 h

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment