Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Visites guiades a l'exposició "Experiències matemàtiques"
Ds, 01 de desembre a Casa de Cultura (altres espais) a les 11:00 h.
Dj, 13 de desembre a Casa de Cultura (altres espais) a les 17:30 h.
Dj, 03 de gener a Casa de Cultura (altres espais) a les 11:00 h.
Ds, 19 de gener a Casa de Cultura (altres espais) a les 11:00 h.
 

El Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA), amb seu a Cornellà de Llobregat, presenta l’exposició itinerant Experiències Matemàtiques a Girona. Una mostra interactiva amb un material de caràcter manipulable i lúdic amb diferents nivells de dificultat, pensats per oferir ocasions de col·laboració i discussió entre els visitants. Es presenten petits reptes i es mostren aspectes poc habituals i sorprenents de la matemàtica que no requereixen coneixements específics previs.

La visita guiada a l'exposició els participants tindran l'oportunitat d'interactuar amb materials, per descobrir i/o aprofundir en diferents conceptes matemàtics. És una exposició organitzada en diferents mòduls que mostren aspectes intuïtius i visuals de les matemàtiques i que fan emergir la presència d’aquesta ciència en el món que ens envolta.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de l'aprenentatge, la diversió, la perseverança, la paciència, l'èxit...

DATES

-Dissabte 1 de desembre a les 11 h

-Dijous 13 de desembre a les 17.30 h

-Dijous 3 de gener a les 11 h

-Dissabte 19 de gener a les 11 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA

INSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA AQUÍ

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment