Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
FITAG TERRASSA NITS
Altres espais a les 00:00 els dies 01, 29, 30, 31 d'agost
Altres espais a les 00:00 els dies 02 de setembre
 

Es parteix de la llum com el principal element definidor de l’ambient. Un espai enorme, el pati de la Casa de Cultura. Un atmosfera informal per al FITAG TERRASSA NITS, distesa, acollidora, propensa a l’espontaneïtat. Uns elements lumínics pensats per il·luminar càlida i delicadament l’espai.

Amb aparença de làmpades de sobretaula a gran escala, de geometria simple i línies minimalistes, es defineixen els límits de l’espai de la terrassa nocturna, creant microambients i fomentant les relacions socials.

Tot sense oblidar els colors de la marca FITAG: blanc, negre i vermell.

Les làmpades són font de llum, però a la vegada generen una superfície. Les altes, són suport de vegetació, aportant un to fresc i agradable per a les nits d’estiu. Les baixes es converteixen en taules per a deixar les copes.

I al fons de la terrassa, un espai escènic informal, desenfadat i obert a tothom, acompanyat per la projecció lumínica del nom del festival.

 
INFORMACIÓ PRÀCTICA

Més informació aquí

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment