Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Àlvar Rubio (piano)
Dv, 18 de gener a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Àlvar Rubio és pianista i combina l'activitat concertística amb la docència. Format a Saragossa, la seva ciutat natal, i també a París, Barcelona i Brussel·les, actualment és catedràtic del Conservatori Superior d'Alacant. Està vinculat a  les comarques gironines, atès que va exercir com a  professor a l'Escola Municipal de Música de Girona i va ser també fundador de l'Orquestra de Cambra de la Vall d'en Bas.

Rubio presenta un programa monogràfic de compositors catalans però eclèctic pel que fa a èpoques i estils. El concert inclou tres sonates del pare Antoni Soler (Olot, 1729-l’Escorial, 1783), Xavier Montsalvatge (Girona, 1912- Barcelona, 2002), i peces de la Suite Iberia d’Albéniz (Camprodon, 1860- Cambo-les bains, 1909). El programa es completa amb obres de Frederic Mompou (Barcelona, 1893-1987) i Enric Granados (Lleida, 1867-Canal de la Mànega, 1916).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades aquí i a Secretaria de la Casa de Cultura de la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 9.30 a 18 h. 
  • A l'Auditori Josep Viader abans de l'inici del concert, si no s'han exhaurit.

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment