Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Fotografia, cossos i relacions de poder
Dc, 27 de febrer a Aula A a les 19:00 h.
 

Fotografia, cossos i relacions de poder

La història de la fotografia va lligada al cos, a la seva representació i a la mateixa desconstrucció de l’arxiu fotogràfic. No és possible fer una història de les fotografies de dones davant i darrere de la càmera sense parlar del cos com a eix central.

En aquesta última sessió veurem la interrelació entre conceptes com gènere, raça o classe social i la fotografia. A partir d’exemples de treballs contemporanis veurem com diferents pràctiques fotogràfiques han qüestionat, desconstruït, jugat, desemmascarat o confrontat el nu fotogràfic, l’ús de l’arxiu fotogràfic racista, la publicitat, així com diferents règims de mirada com la voyeur o l’androcèntrica.

 

Noelia Pérez és historiadora i artista visual. Les seves activitats professionals se centren en l’antropologia visual, la gestió d’arxius audiovisuals i la investigació entre les relacions de poder i la fotografia. Actualment és professora de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 

IMPARTEIX: Noèlia Pèrez

ORGANITZA: Casa de Cultura de la Diputació de Girona

COL·LABORA: INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona

INSCRIPCIÓ: gratuïta (aquí)

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment