Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Presentació del llibre "Tocats de l'ala. Història oral del rock català", d'Oriol Rodríguez.
Dj, 20 de desembre a Aula A a les 19:00 h.
 

Aquest llibre, fruit de dos anys de treball i més de 60 entrevistes, és el primer que analitza el fenomen musical i social del Rock en català, a partir del testimoni en primera persona dels principals músics, gestors culturals, propietaris de discogràfiques, productors i periodistes que hi van tenir un paper rellevant. Al llarg d’aquestes pàgines, coneixerem com van sorgir els grups que van crear la banda sonora emocional de les dècades dels vuitanta i noranta a Catalunya i en català, com Sopa de Cabra, Sau, Els Pets, Sangtraït, Lax’n’Busto, Tancat per Defunció, Ja t’ho Diré, Gossos, Kitsch i Umpa-Pah, entre molts d’altres. 

Tocats de l’ala és la seva història, que va culminar amb el concert del Palau Sant Jordi del 1991 i va trobar un final simbòlic en la tràgica mort del carismàtic líder de Sau, Carles Sabater, l’any 1999.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment