Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Presentació del llibre "La naturalesa humana (contes de Nadal)", de Pius Pujades i dibuixos de Narcís Comadira
Dc, 19 de desembre a Auditori Viader a les 19:00 h.
 

L’editorial Rupes Nigra publica un nou llibre de contes del periodista i escriptor Pius Pujades, amb dibuixos de Narcís Comadira, poeta, pintor i escriptor. El llibre es titula La Naturalesa Humana (contes de nadal). 

Per prologar-vos el llibre ningú millor que l’escriptor i periodista Antoni Puigverd, que explica a l’inici de l’obra: “La ironia és el motor que dona vida a aquests contes construïts amb un esperit molt juganer, un bon pòsit cultural i un estil elegant i rialler que combina amenitat i reflexió crítica. Són textos que segueixen aquell precepte planià: l’humor i el candor, si van junts, destil·len una acidesa gens agressiva, però insidiosa, valenta, sorprenent. 

En un llibre escrit avui per un periodista, encara que sigui narratiu, encara que hagi acotat els arguments al pretext nadalenc, no podia faltar-hi una referència a la situació catalana actual. “Fum, fum, fum”, el conte que tanca el llibre és una paràbola de l’u d’octubre.” 

 

 

Amb la participació de Pius Pujades, periodista i escriptor; Narcís Comadira, poeta, pintor i escriptor; Antoni Puigverd, escriptor i periodista; i Antoni Bou, de la Fundació Atrium Artis.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Organitza: Editorial Rupes Nigra 

Col·labora: Llibreria 22

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment