Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Presentació de la publicació "Valentí Fargnoli. Una memòria persistent"
 

La publicació que es presenta en el marc de l'Any Fargnoli, a iniciativa de la Diputació de Girona, presenta el conjunt d'imatges negatives de vidre originals del fons fotogràfic Valentí Fargnoli que conserva el Centre de la Imatge, INSPAI, i aporta una mirada polièdrica i actual a l'obra del fotògraf, a partir de les aportacions de les especialistes Marta Grassot, Sílvia Musquera, Mariona Seguranyes i Eva Vázquez. Una lectura amena per recórrer visualment paisatges i moments de la nostra història, i apropar-nos a una de les figures cabdals de la fotografia catalana del segle XX.

La presentació del X Quadern de Fotografia d'INSPAI, Centre de la Imatge comptarà amb la presència del sr. Albert Piñeira, diputat de cultura. I la participació, en forma de taula rodona moderada per la periodista Mercè Sibina, de les autores de la publicació: Marta Grassot, arxivera; Sílvia Musquera, arquitecta; Mariona Seguranyes, historiadora de l'art, i Eva Vàzquez, periodista. ​

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 

HORA: 19:30h

LLOC: Auditori Josep Viader

ORGANITZA: INSPAI. Centre de la Imatge de la Diputació de Girona

COL·LABORA: Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment