Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Poetes per la República
Dg, 24 de febrer a Auditori Viader a les 18:00 h.
 

 

El col·lectiu Poetes per la República sota el lema “1 d’Octubre: ni presos, ni exiliats. República” torna a la Casa de Cultura de Girona després de diferents actuacions, realitzades pel territori, a Arts Santa Mònica i al Convent del Caputxins a Sarrià a Barcelona i també a l’interior de les presons del Puig de les Basses i Els Lledoners, entre altres. El col·lectiu, a més de voler donar suport i la paraula als representants polítics i líders socials, es refermen en la determinació de mantenir-se fidels al mandat democràtic triat pel poble.

El recital comptarà amb la participació dels poetes: Carles Duarte, Susanna Rafart, Anna Pantinat, Jordi Pàmies, Vicenç Altaió, Teresa Tarrida, Enric Casasses, Carme Pagès, Francesc Ten, Eduard Casas, Mireia Baeta, Cèlia Sànchez-Mústic i Jordi Virallonga.

I les actuacions musicals de: Jaume Arnella, Ferran Martínez, Toni Oro, Quartet de veus Mata de Jonc –amb Ramon Manent-, Duet Rústic –amb Albert Cuevas i Raül Moliner- i el quartet format per Jaume Fulcarà, Alverd Oliva, Teresa Noguera i Adrià Bauzó.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment