Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Variacions Sampere
Dv, 01 de març a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Amb Carles Viarnès (música i piano) i Elvira Prado-Fabregat (direcció i veu)

Variacions Sampere és un concert poètic que cerca l‘equilibri entre diversos vessants artístics que conflueixen a l’escenari: el piano de Viarnès i la paraula comparteixen protagonisme i estableixen un diàleg per (re)crear l’atmosfera poètica de Màrius Sampere.

 

Carles Viarnès és pianista i compositor de música neoclàssica contemporània i experimental. Després de formar-se a l'Escolania de Montserrat i al Conservatori de Barcelona, s'ha dedicat a la composició, la improvisació i la recerca artística interdisciplinària.

Elvira Prado és artista de la paraula dita i cantada, i investiga en el camp de les performances culturals, sempre des de la perspectiva de la teoria crítica feminista. És filòloga catalana i anglesa per la UAB i la Universitat d'Edimburg i màster en recerca en teatre i performance per la Universitat de Bristol. Ha completat els seus estudis artístics al Taller de Músics i diverses escoles de dansa. Té una llarga trajectòria treballant en teatre, televisió i cinema com a actriu, locutora i cantant.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADA: gratuïta aquí (aforament limitat)

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment