Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Emilio Salgari, la gran aventura de la història
Dm, 04 de febrer a Aula A a les 19:30 h.
 

Emilio Salgari (1862 – 1911) va ser escriptor, marí i periodista italià. Va escriure novel·les d’aventures ambientades a llocs tan llunyans com Malàisia, l’oceà Pacífic, el mar de les Antilles, la selva índia, el desert i la selva africana, els mars àrtics... Narrava històries marítimes de corsaris i pirates intrèpids que solcaven el mar buscant aventures. Els seus llibres destaquen per la vivesa de l’acció i la simplicitat dels personatges que encarnen sentiments universals com la justícia, l’honor, l’amistat o la defensa dels dèbils.

Salgari va escriure més de vuitanta novel·les i múltiples contes per a joves, destaquen títols com Els misteris de la jungla negra, El rei de la muntanya, Drama en el Pacífic, El corsari negre, El corsari de les Bermudes, Sandokan. El rei del mar, El lleó de Damasc, Les meravelles de l’any 2000, etc.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ORGANITZA: Casa de Cultura de Girona

INSCRIPCIÓ: gratuïta (aquí)

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment