Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Inauguració de l'exposició
Dc, 03 de juliol a Sales d'exposicions - PB a les 18:00 h.
 

Ferhat Bouda capta amb la seva mirada una Perpinyà plural. Una mirada amable, sensible i precisa que retrata la ciutat en blanc i negre i es perd pels seus carrerons, els ponts, el cor de les vinyes o l’interior dels seus establiments. Les seves fotos humanes i oníriques treuen a la llum aquesta terra catalana.

Ferhat Bouda va néixer a Kabylie el 1976 (Algèria) i viu com a fotògraf independent a França i Alemanya. El 2000 va deixar el seu país per estudiar cinema a França i el 2001, Ferhat, que vivia a París, va trobar una càmera per casualitat i va començar a desenvolupar la seva passió per la fotografia.

El fotògraf va emprendre un treball a llarg termini sobre la cultura berber i els pobles nòmades; una investigació fotogràfica que desenvolupa tant a França com a Alemanya, a Algèria, al Marroc, a Líbia juntament amb rebels berbers, a Tunísia després de la caiguda de Ben Ali, i fins al nord de Mali amb els tuaregs.

Va aconseguir la beca Pierre i Alexandra Boulat el 2016, i ha estat representat per Agence VU desde 2014. El seu treball es publica regularment en la premsa internacional, s'exhibeix a Algèria, Alemanya, França i es presenta en festivals internacionals de cinema i de fotografia documental .

INFORMACIÓ PRÀCTICA

LLOC: Sala d'exposicions (planta baixa)

ORGANITZA: CIP Centre Internationale du Photojournalisme Perpignan i Visa Pour l'image

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment