Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Geografies d'Eugeni Prieto
Sales d'exposicions - P2 a les 10:00 els dies 31 de maig
Sales d'exposicions - P2 a les 10:00 els dies 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21 de juny
 

Les obres presentades formen part d'un projecte basat en la realització d'un conjunt de retrats on el focus d'atenció és el cos de la persona i, més específicament, els seus detalls. L'objectiu és descobrir noves interpretacions plàstiques (en el sentit de la paraula grega, πλαστό / plastò, com alguna cosa falsa o irreal), configurant paisatges inesperats a través de la seva geografia. Es tracta de realitzar una recerca de noves visions del cos i de la pell, des de diferents perspectives, amb l'objectiu de captar imatges que ens acostin a la bellesa i a la vegada al llenguatge que la vehicula i la sublima, com és la poesia.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

HORARI: de dilluns a divendres de 10 a 20 h

LLOC: Sales d’exposicions (segona planta)

ORGANITZA: Associació Inund’ART

AMB EL SUPORT: Ajuntament de Girona, Diputació de Girona, Casa de Cultura, Generalitat de Catalunya i Generalitat de Catalunya Casa a Perpinyà.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment