Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
«Tot és cervell... i més en el segle de la neurociència», amb Fernando de Castro
Dc, 13 de novembre a Aula Magna a les 19:30 h.
 

Però, de veritat tot és cervell? Sí: et despertes, et lleves, penses, et concentres, feineges, odies, et mous, descanses, et tornes a adormir... gràcies al cervell. La realitat exterior no és tal: és com tu creus que és. El segle XXI és el segle de la neurociència: el cervell ha generat el projecte genoma humà, després del transcriptoma humà, el veritable repte obert ara és el del connectoma humà, que és 100% cervell.

Fernando de Castro és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Complutense de Madrid i doctor per la Universitat d'Alacant. Professor en programes de doctorat i màsters en diverses universitats, entre elles, la Complutense de Madrid i la Universitat de Barcelona. En l'actualitat, és membre del Consell Mèdic Assessor de l'Associació Espanyola d'Esclerosi Múltiple, del Comitè d'Història de la Societat Espanyola de Neurociències i membre fundador de la International Cajal Legacy Group-CLG.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ORGANITZA: Casa de Cultura de Girona

DIRECCIÓ: Juan Jesús Aznar

INSCRIPCIÓ: gratuïta (aquí)

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment