Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
«Editant gens: retalla, enganxa i acoloreix. Les meravelloses eines CRISPR d'edició genètica», amb Almudena Fernández
Dc, 20 de novembre a Aula Magna a les 19:30 h.
 

L’edició genètica ha entrat amb molta força tant als laboratoris com a la societat. En particular, des que van aparèixer les eines CRISPR. Gràcies a aquestes eines s’han pogut desenvolupar moltes aplicacions en biologia, en salut i en biotecnologia. Alguns d’aquests usos plantegen dilemes ètics, com per exemple la possible edició del genoma en embrions humans o l’alteració del cicle vital i eliminació d’espècies del mosquits que disseminen malalties infeccioses com la malària. En aquesta xerrada s’aportarà informació bàsica sobre l’edició genètica i sobre les eines CRISPR.

Almudena Fernández és llicenciada  en biologia i doctora en bioquímica (2006). Des de l’any 2007 és investigadora del Centro de Investigacion Biomédica en Red, a l’àrea temàtica de malalties rares. Desenvolupa el seu treball en el grup d’investigació sobre models animals per manipulació genètica en el Centre Nacional de Biotecnologia del Consell Superior d’Investigacions Científiques.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ORGANITZA: Casa de Cultura de Girona

DIRECCIÓ: Juan Jesús Aznar

INSCRIPCIÓ: gratuïta (aquí)

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment