Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Gaya
Dv, 13 de desembre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

MÚSIQUES D'ARREL

Heura Gaya (veu i percussió), Eduard Iniesta (guitarra i cordes mediterrànies), Cristina Membrive (contrabaix) i Cati Plana (acordió diatònic)

Gaya és el projecte més personal de la cantant i grallera de les Garrigues Heura Gaya. Un projecte en què la veu, la cançó i la melodia són les protagonistes, embolcallades amb sons de corda de la mediterrània, l’acordió diatònic, el contrabaix i la percussió catalana. Gaya parteix d’un so i unes estructures tradicionals que la sostenen, i empra la composició, la cançó tradicional i l’obra d’autors clàssics per fer rebrotar un projecte de cançó íntima i presentar-nos un cançoner propi. El compositor i instrumentista Eduard Iniesta ha estat l’encarregat dels arranjaments i la producció del treball. Heura Gaya va ser finalista del concurs Sons 2018 a la XXI Fira Mediterrània de Manresa.

En el seu peculiar cançoner de la cantant hi podrem trobar peces com «Cançó de bres per un dia de pluja», «El jardí dels salzes» o «Les garbes dormen al camp», una versió lied d’Eduard Toldrà, que musica Josep Maria de Segarra, que Heura Gaya es fa seva tot retornant al so i el paisatge que segurament inspiraren Toldrà, entre d’altres.

Heura Gaya és titulada mestra instrumentista tradicional en l’especialitat tradicional de gralla a l’Aula de Música Tradicional i Popular de Catalunya i en interpretació de la gralla a l’ESMUC. Ha format part en diversos projectes de música d’arrel com la Cobla Catalana dels Sons Essencials, Morena Tradipatxanga i Tornaveus, i en espectacles com Amor. Arrels, branques i fulles, amb la cantautora Meritxell Gené i la poeta Meritxell Cucurella.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades aquí i a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 9.30 a 17.30 h. 
  • A l'Auditori Josep Viader abans de l'inici del concert, si no s'han exhaurit.
 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment