Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Bärhof Ensemble
Dv, 17 de gener a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

CLÀSSICA

El Beethoven més íntim

Cèlia Salas (flauta travessera), Pau Roca (oboè), Ariadna Bataller (viola), Lluís Casanovas (clarinet), Jaume Guri (violí), Clara Canimas (fagot), Clara Marimon (trompa) i Eugènia Guri (piano)

Coincidint amb el 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, Bärhof Ensemble proposa un homenatge a un dels compositors amb més prestigi del segle xix, considerat l’últim gran representant del classicisme vienès. Interpretaran: Serenade en re major i Quintet en mi bemoll major per a piano i vent. Bärhof Ensemble és una formació cambrística creada per un grup de joves músics professionals amb una trajectòria conjunta —especialment a la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya)—, que s’ha proposat treballar amb ganes en el descobriment i la difusió de la música contemporània i de joves compositors catalans, i interpretar grans obres del repertori per a quintet de vent.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades aquí i a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 9.30 a 17.30 h. 
  • A l'Auditori Josep Viader abans de l'inici del concert, si no s'han exhaurit.
 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment