Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Fonts del Montseny
Sales d'exposicions (P1) a les 10:00 els dies 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31 de gener
Sales d'exposicions (P1) a les 10:00 els dies 03, 04, 05, 06, 07, 10, 11, 12, 13, 14 de febrer
 

Fonts del Montseny és un projecte del fotògraf bredenc Adrià Corella, juntament amb l’estudiós del Montseny Òscar Farrerons i la col·laboració del Museu Etnològic del Montseny La Gabella (MEMGA).

La mostra està formada per 25 fotografies de diverses fonts existents a diferents punts del massís, així com 15 plafons explicatius i un dossier on es recull la tasca de recerca feta en el marc d’aquesta iniciativa.

Una font és qualsevol surgència natural d’aigua que brolla del sòl, arranjada o no per l’home, és posar un recurs natural a l'abast de tothom. Les fonts del Montseny són molt nombroses, però sabem quantes n’hi ha? en quines condicions? on estan ubicades? el seu estat? la qualitat de l’aigua que brolla? El Projecte Fonts del Montseny ha comptabilitzat més de 800 fonts al massís, però el veritable encant no és la seva quantitat sinó la gran varietat. Hi ha fonts a gran altitud, altres a tocar les lleres, n’hi ha d’urbanes, d’agradoses, d’humitoses, generoses i romàntiques; algunes són perdudes, altres mig amagades. N’hi ha de captivadores, de juganeres, misterioses, portentoses i presumides.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

HORARI: De dilluns a divendres de 10 a 20h

LLOC: Sala d'eposicions primera planta

PRODUCCIÓ: Museu Etnològic del Montseny La Gabella (MEMGA)

SUPORT: Diputació de Girona, Diputació de Barcelona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment