Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Tempo, amb InHabitants
Dc, 28 d'agost a Pati a les 22:00 h.
 

SINOPSI

Set personatges de diferents èpoques de la història es troben atrapats en una mateixa sala. Entre tots hauran de descobrir quina és la seva missió i per què són ells els encarregats de resoldre-la. Ara bé, el temps s’acaba. TEMPO és una comèdia enèrgica que planteja un futur que no fa tanta gràcia.

BREU HISTÒRIA DEL GRUP

La companyia de teatre InHabitants va néixer a Lleida el setembre de l’any 2017. Els objectius del grup són oferir espectacles d’alta qualitat artística adreçats a tots els públics. Pretén crear espectacles amb un missatge crític sobre la societat i els valors, com la tolerància, la solidaritat i la cooperació. Encara que la companyia com a tal no té gaire recorregut, tots els seus actors i actrius s’han format i s’estan formant a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida. Després d’haver integrat companyies de la mateixa escola (La Petiestable 12 i La Inestable 21), tots ells estan cursant el cicle formatiu de grau superior en arts escèniques. Amb l’espectacle TEMPO, aquest any la companyia ha començat a moure’s a arreu de l’Estat i ha participat (o participarà) en espais com la Mostra de Teatre de Lleida, el Certamen de Teatre Alhama de Múrcia (on va guanyar el premi a millor obra, el premi especial del públic i el premi a millor actor per a Quim Roca), a Cartagena, a Igualada, etc.

Durada: 50 minuts

Gènere: teatre musical

Idioma: català

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADA: 5 €

ORGANITZA: FITAG

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment