Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Petit FITAG
Ds, 31 d'agost a Auditori Viader a les 12:00 h.
 

SINOPSI

El Chano és un personatge que recorre els camins rurals. Té un sac ple de records, que li serveixen per explicar milers d’històries. Són joguines que il·lustren els mites de la seva terra. Baldufes, emboquesrunrunes, camions de fusta i ninots ajuden a recrear la seva màgia de rondallaire. També li agrada parlar en vers i ballar una cueca, que és una dansa folklòrica xilena, mentre recorda la seva vida transhumant.

BREU HISTÒRIA DEL GRUP

Héctor Fuentes és un actor, director teatral i dramaturg xilè. Des de fa 30 anys, participa en

muntatges teatrals de tot tipus i en projectes audiovisuals. Com a dramaturg, va rebre la Beca Fundació Andes a la dramatúrgia, a partir de la qual va crear el text i el muntatge d’El dulce meneo. És un gestor cultural actiu, que ha creat diversos espais dedicats a la difusió creativa cultural, com ara Zona al Margen i Teatro Chico. Actualment, manté una activitat constant als espais Galpón al Margen (a la ciutat de Talca) i a l’Anfiteatro de Llongocura, inserit en el seu ambiciós projecte, Campo Cultural de Llongocura (a la comuna costanera de Curepto).

 

Durada: 50 min
Idioma: castellà
Preu: gratuït

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADA: gratuïta (aforament limitat)

ORGANITZA: FITAG

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment