Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Northern Cellos
Dv, 18 de setembre a Pati a les 20:00 h.
 

Edgar Casellas (violoncel), Anna Caner (violoncel), Pol Farell (violoncel), Maria de Palol (violoncel) i Joel Riu (percussió).

Northern Cellos és un projecte innovador que busca posar en escena els estils més actuals de la música a través de la singular formació del quartet de violoncels i percussió. En aquesta ocasió la formació gironina presenta un programa format per bandes sonores per a quatre violoncels basat en una selecció de les millors melodies de la història del cinema, com Cinema paradiso o Gladiador. També incorpora les melodies més conegudes d’algunes de les sèries més populars, com Joc de trons, i de produccions mítiques de dibuixos animats com ara Bola de drac.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADES (3€)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 9.30 a 17.30 h.
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta.
  • No hi haurà venda d'entrades abans de l'inici del concert.
  • No es retorna l'import de l'entrada.

 

La Casa de Cultura adjudicarà les places per ordre cronològic de compra. Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat. 

 

*Les entrades comprades pel 17 d'abril (la data prèvia a l’ajornament) seran vàlides pel 18€) de setembre sense haver de fer cap canvi ni gestió. En el cas de no poder assistir a la nova data es retorna l’import enviant un correu a info@casadecultura.org.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment