Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Tom Frauca Trio
Dv, 04 de desembre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Presentació del disc Figues d’un altre paner

Tomàs Frauca (guitarra), Oriol Casadevall (contrabaix) i Manel Priego (bateria)

Jazz 

El primer disc de l’empordanès Tomàs Frauca, Figues d’un altre paner, fa referència a la formació musical, els components de la qual metafòricament simbolitzen les figues que no estan al seu lloc originari. El repertori està constituït per set temes compostos per Frauca i inspirats en la ciutat de Figueres i la comarca de l’Alt Empordà, com Tramuntana, Ciutat partida o Una mica de cremat. El disc té influències tant de guitarristes de jazz modern com ara Pat Metheny, Julian Lage o Kurt Rosenwinkel, com de jazz clàssic (George Benson, Jim Hall o Ted Green). Tom Frauca, gironí de naixement i figuerenc d’adopció, va completar la seva formació al Taller de Músics de Barcelona amb els estudis d’enginyeria de telecomunicacions dins l’especialitat d’imatge i so.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades  i a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 9.30 a 17.30 h. 
  • A l'Auditori Josep Viader abans de l'inici del concert, si no s'han exhaurit.
  • Només s'acceptarà pagament amb targeta. 

 

*Les entrades comprades pel 24 d'abril (la data prèvia a l’ajornament) seran vàlides pel 4 de desembre sense haver de fer cap canvi ni gestió. En el cas de no poder assistir a la nova data es retorna l’import enviant un correu a info@casadecultura.org. 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment