Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Tom Frauca Trio
Dv, 04 de desembre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Presentació del disc Figues d’un altre paner

Tomàs Frauca (guitarra), Oriol Casadevall (contrabaix) i Manel Priego (bateria)

Jazz 

El primer disc de l’empordanès Tomàs Frauca, Figues d’un altre paner, fa referència a la formació musical, els components de la qual metafòricament simbolitzen les figues que no estan al seu lloc originari. El repertori està constituït per set temes compostos per Frauca i inspirats en la ciutat de Figueres i la comarca de l’Alt Empordà, com Tramuntana, Ciutat partida o Una mica de cremat. El disc té influències tant de guitarristes de jazz modern com ara Pat Metheny, Julian Lage o Kurt Rosenwinkel, com de jazz clàssic (George Benson, Jim Hall o Ted Green). Tom Frauca, gironí de naixement i figuerenc d’adopció, va completar la seva formació al Taller de Músics de Barcelona amb els estudis d’enginyeria de telecomunicacions dins l’especialitat d’imatge i so.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 9.30 a 17.30 h.
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta.
  • No hi haurà venda d'entrades abans de l'inici del concert.
  • No es retorna l'import de l'entrada.

La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar els aformaents en el cas que hi hagin noves restriccions en relació als aforaments dels espais culturals imposades per autoritats sanitares. 

Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.  

*Les entrades comprades pel 24 d'abril (la data prèvia a l’ajornament) seran vàlides pel 4 de desembre sense haver de fer cap canvi ni gestió. En el cas de no poder assistir a la nova data es retorna l’import enviant un correu a info@casadecultura.org. 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment