Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
ENTRADES EXHAURIDES-ZINC - Girona a Cappella
Dv, 14 de maig a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Laura Jara (soprano), Xènia Nogué (mezzo), Carles Vallès (tenor), Uri Mas (baríton y beat box), Adrián Bernal (baix), Laia Jornet (directora)

Festival Girona a Cappella

Zinc és un grup vocal a cappella format per cinc cantants i una directora provinents de coneguts grups catalans, com Cantabile, Ol’green, Music Vox i Obmud, tots els quals han passat pel programa Oh, happy day! de TV3. La formació presenta el seu nou espectacle: Zinc... i acció!, un viatge musical per la història de la pantalla, amb records de més d’un segle provinents del setè art: el cinema, la televisió i les sèries. Una recopilació d’arranjaments propis, molts d’ells medleys o barreges de diverses cançons, que recorren tots els gèneres sempre amb un toc d’humor. Un espectacle per gaudir amb el risc de rebre algun espòiler!

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h.
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta.

La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar els aforaments en el cas que hi hagin noves restriccions en relació als espais culturals imposades per autoritats sanitares. 

Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.  

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment