Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Tabú
Sales d'exposicions - P1 a les 10:00 els dies 09, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 27 de novembre
 

TABÚ, és una exposició formada per un conjunt d'il·lustracions amb l'objectiu  d'informar, prevenir, conscienciar i reflexionar sobre l'Abús Sexual Infantil existent a les nostres llars i al nostre entorn proper. La mostra, té per objectiu arribar a famílies, a professionals de la salut i de l'educació i, sobretot, fer visible aquesta pandèmia silenciosa sense deixar de banda l'apoderament dels nens i les nenes.


TABÚ, forma part del primer projecte artístic de l'Associació Reach amb seu al Ripollès i Girona des del 2017. El recull d'imatges són fetes per Emma Morales Ruiz (1981), nascuda a Madrid, tot i que fa molts anys resideix a Irlanda. És una artista multidisciplinar que combina el seu treball de veterinària amb la seva passió: la pintura, el disseny i la sensibilitat per transmetre formes i perspectives del dia a dia. La seva mirada capta la realitat social i la transforma amb imatges de colors vius i línies elegants, el resultat són dibuixos d'una gran sensibilitat.


L'Associació Reach està formada per sis membres i la seva intenció és poder arribar a totes les poblacions d'arreu de Catalunya. Reach significa en anglès, fent camí. Neix com a procés terapèutic sanador i de recuperació d'un dels seus membres fundadors i familiars. TABÚ, vol deixar el silenci enrere trencant mites i barreres. TABÚ, vol continuar fent camí per a la protecció dels Drets de la Infància.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

OBERTURA: Divendres 6 de novembre a les 19h

ORGANITZA: Associació Reach

HORARI: De dilluns a divendres de 10 a 20h

LLOC: Sala d'exposicions de la primera planta

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment