Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
VIRTUAL - Demografia amb Andreu Domingo
Dc, 09 de desembre a Aula Magna a les 19:30 h.
 

La demografia humana arriba als límits de creixement: els països més desenvolupats han de fer front a l’envelliment de la seva població, i els països en desenvolupament, a un creixement demogràfic considerable. La primera conseqüència, als països desenvolupats, és la pèrdua en termes econòmics i, als països pobres i en desenvolupament, el creixement de la població com a mitjà per ajudar a reduir la bretxa en les condicions de vida respecte als països desenvolupats.

Andreu Domingo és doctor en sociologia, investigador i sotsdirector del Centre d’Estudis Demogràfics (CED) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És investigador principal del Grup d’Estudis de Demografia i Migracions (GEDEM), grup de recerca Consolidat reconegut per la Generalitat de Catalunya. Presideix l’Associació de Demografia Històrica (ADEH), que reuneix els demògrafs d’Espanya i Portugal i és membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans. Especialitzat en migracions internacionals, formació de la família i teoria demogràfica. És autor, entre altres llibres, de l’assaig Descenso literario a los infiernos demogràficos: distòpia y población (Anagrama, 2008).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Inscripció prèvia obligatòria

Ho dirigeix: Juan Jesús Aznar

Enllaç al Zoom: https://zoom.us/j/91200107437?pwd=Y3JiblhaaTZ4TXlLalBpbkNqOUV1QT09

ID de la reunió: 912 0010 7437
Codi d'accés: 247961
 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment