Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Trio R4
Dg, 26 de juliol a Pati a les 19:00 h.
 

Aleix Cansell (piano), Pau Cullell (clarinet, clarinet baix i saxo) i Oriol Tonietti (bateria i veu).

 

Trio R4 és una proposta emergent creada a partir de l’entusiasme de tres joves de les comarques gironines. Utilitzant el jazz com a punt de partida, vol allunyar-se de la solemnitat que sovint envolta aquest tipus de formacions, oferint-nos un espectacle polivalent i obert a tothom.

 

La calidesa amb el públic, el repertori popular i la seva versatilitat són els ingredients principals d’una experiència musical que té cabuda en tot tipus d’esdeveniments. Nascut l’estiu del 2016, Trio R4 ja compta amb una gran experiència de concerts en directe i es renova a cada temporada per ampliar el seu bagatge i oferir el millor als amants de la música en viu.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Entrada gratuïta amb reserva prèvia fins el dia abans del concert. 

D’acord amb les mesures de seguretat, els nuclis familiars i unitats de convivència podreu seure junts sempre que reserveu totes les entrades juntes amb una sola operació. Es podran reservar d’entre 1 a 5 entrades alhora. Les localitats no són numerades. La Casa de Cultura adjudicarà les places per ordre cronològic de compra.. Les persones que comprin primer ocuparan les cadires més properes a l’escenari. Els concerts tindran lloc al pati de la Casa de Cultura i en cas de pluja a l’Auditori Josep Viader. Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.

 

HO ORGANITZA: Girona Artelier

HI COL·LABORA: Casa de Cultura

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment