Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Alba Morena Trio
Dg, 05 de juliol a Pati a les 19:00 h.
 

Guillem Soler (baix), Lídia Farcerías (piano) i Alba Morena (veu)

 

El trio liderat per Alba Morena presenta una proposta atrevida que utilitza el jazz com a punt de partida amb l’objectiu de disseccionar alguns dels temes més coneguts del gènere per després reestructurar-los i barrejar-los amb sons més moderns. El resultat és una constant recerca i evolució de la música que més els representa.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Entrada gratuïta amb reserva prèvia.

D’acord amb les mesures de seguretat, els nuclis familiars i unitats de convivència podreu seure junts sempre que reserveu totes les entrades juntes amb una sola operació. Es podran reservar d’entre 1 a 5 entrades alhora. Les localitats no són numerades. La Casa de Cultura adjudicarà les places per ordre cronològic de compra.. Les persones que comprin primer ocuparan les cadires més properes a l’escenari. Els concerts tindran lloc al pati de la Casa de Cultura i en cas de pluja a l’Auditori Josep Viader. Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.

HO ORGANITZA: Girona Artelier

HI COL·LABORA: Casa de Cultura

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment