Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Marina Vinent Quartet
Dg, 12 de juliol a Pati a les 19:00 h.
 

Marina Vinent (guitarra elèctrica), Marc Urrutia (saxo tenor), Alan Pribizchuk (baix elèctric) i Pau Gurpegui (bateria).

 

Marina Vinent Quartet sorgeix de les ganes de quatre alumnes del Taller de Músics de tornar a reviure els temes més insignes del jazz. Marina Vinent, ciutadellenca de naixement, ha decidit comandar aquest projecte. Charlie Parker, Thelonious Monk, Benny Golson, Lee Morgan o Dexter Gordon... pocs seran els que quedaran fora d’aquest homenatge als músics que van convertir aquest gènere, nascut a les capes més baixes de la societat nord-americana, en una de les revolucions musicals més grans que ha viscut aquest art.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Entrada gratuïta amb reserva prèvia.

D’acord amb les mesures de seguretat, els nuclis familiars i unitats de convivència podreu seure junts sempre que reserveu totes les entrades juntes amb una sola operació. Es podran reservar d’entre 1 a 5 entrades alhora. Les localitats no són numerades. La Casa de Cultura adjudicarà les places per ordre cronològic de compra.. Les persones que comprin primer ocuparan les cadires més properes a l’escenari. Els concerts tindran lloc al pati de la Casa de Cultura i en cas de pluja a l’Auditori Josep Viader. Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.

 

HO ORGANITZA: Girona Artelier

HI COL·LABORA: Casa de Cultura

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment