Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Trio Nilo
Dg, 19 de juliol a Pati a les 19:00 h.
 

Ernest Pipó (guitarra), Kike Pérez (bateria) i Tomàs Pujol (baix elèctric)

 

El grup neix a Barcelona l’any 2016 al Taller de Músics de Barcelona. El seu directe està format per temes originals i estàndards del jazz arranjats pel mateix trio. Les seves influències són molt àmplies; no obstant això, en destaquen el jazz i la música negra. Han actuat a diverses sales del país i a festivals com el Festival de Jazz de l’Estartit (FRINGE).

 

Ernest Pipo és guitarrista i compositor i autor d’una gran part del repertori del trio. Porta un llarg recorregut en el món del jazz i a més ha treballat en l’àmbit del cinema, en què ha compost la banda sonora de la premiada pel·lícula Estiu 1993, nominada en la categoria de millor banda sonora als Premis Gaudí 2018. Aquest llargmetratge ha estat premiat com a millor opera prima i amb el gran Premi Especial del Jurat en la secció Generation de la Berlinale; també ha rebut la Biznaga de Oro, el Premi Feroz Puerta Oscura, el Premi SGAE Dunia Ayaso i el Premi SIGNIS al Festival de Màlaga; el Premi Especial del Jurat al Festival d’Istanbul, i va ser pel·lícula preseleccionada per representar Espanya com a millor film de parla no anglesa als Oscars. Ernest Pipo ha rebut classes de professors com Jordi Bonell i Peter Bernstein.

 

Kike Pérez, patrocinat per Masterwork Cymbals, ha treballat en projectes de diversos gèneres com la música tradicional, el hip-hop o el flamenc. S’ha format al Taller de Músics de Barcelona i actualment treballa com a músic acompanyant a diferents formacions de jazz de la capital.

 

Tomàs Pujol, baixista i contrabaixista, presenta una trajectòria musical molt àmplia, en la qual apareixen diferents estils de la música moderna, neo soul, pop, rock i jazz, entre d’altres. Ha estat premiat per la revista Enderrock en la categoria d’artista revelació 2018 amb el grup La Folie. Col·labora amb el Taller de Músics com a baixista a tots els nivells de l’escola.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Entrada gratuïta amb reserva prèvia fins el dia abans del concert. 

D’acord amb les mesures de seguretat, els nuclis familiars i unitats de convivència podreu seure junts sempre que reserveu totes les entrades juntes amb una sola operació. Es podran reservar d’entre 1 a 5 entrades alhora. Les localitats no són numerades. La Casa de Cultura adjudicarà les places per ordre cronològic de compra.. Les persones que comprin primer ocuparan les cadires més properes a l’escenari. Els concerts tindran lloc al pati de la Casa de Cultura i en cas de pluja a l’Auditori Josep Viader. Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.

 

HO ORGANITZA: Girona Artelier

HI COL·LABORA: Casa de Cultura

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment