Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Exposició Inund'Art
Sales d'exposicions - PB a les 11:00 els dies 04, 05, 08, 10, 12, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30 de setembre
Sales d'exposicions - PB a les 11:00 els dies 01, 02, 03 d'octubre
 

El Festival Inund’art va néixer l’any 2006 com una trobada de joves artistes, una proposta exploratòria que presentava més de vuitanta treballs d’un centenar d’artistes fruit de la col·laboració de diverses entitats. Naixia una mostra d’art multidisciplinari, un espai d’intercanvi, de debat i reflexió entre joves creadors, tècnics culturals, artistes i públic. L’any següent ja es va constituir com a entitat pròpia i rebia el suport de les principals institucions gironines, i des de llavors només ha fet que créixer.

Actualment Inund’art és un festival de referència en l’art contemporani, és una plataforma cultural per a la promoció de la creació, la producció i l’exhibició de propostes artístiques centrada en les arts visuals i arriba a la seva quinzena edició. Cada any es celebra el primer cap de setmana de juny però malgrat que s’hagi ajornat, podrem gaudir del Festival ben aviat: les exposicions es podran veure al setembre a la Casa de Cultura de Girona i les instal·lacions, performances i recorreguts sensitius que omplen els carrers i places de la ciutat es celebraran el cap de setmana del 16 al 18 d’octubre.

 

Vídeo de l'exposició Inund'Art aquí 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ORGANITZA: Associació Inund'art

HORARI: De dimarts a divendres d'11 a 20 h. Dissabtes d' 11 a 18 h. Festius tancat.

INAUGURACIÓ: Dimecres 9 de setembre a les 19 h

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment