Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Saltors
Dj, 16 de juliol a Pati a les 20:00 h.
 

The virtuous brothers

Oriol Saltor i Jaume Saltor

Els germans Saltor tenen una trajectòria de més 30 anys com a intèrprets, productors i docents.

Són membres fundadors del grup La Porta dels Somnis, amb sis treballs publicats i més de 20.000 còpies venudes. Han participat en gravacions com el disc de la Marató de TV3 i han produït una vintena de treballs discogràfics de diferents artistes.

Han actuat en indrets emblemàtics com El Palau de la Música, Palau d'Esports, Plaça de Catalunya o Arc del Triomf a Barcelona, Museo Nacional de Arte de Madrid, Parc de la Devesa de Girona, Teatro Kursaal de Donosti,...

Després de publicar dos treballs en format elèctric on la veu cantant és la guitarra, en el 2014 s'endinsen el món acústic amb Acústic a Aurha (Gorvijac Music).

És en aquest format és com més es pot gaudir de la qualitat interpretativa de l'Oriol Saltor i en Jaume Saltor i on ens demostren tota la paleta de sonoritats i d'estils; blues, country, rock, pop, flamenc... que dominen amb la delicadesa i elegància d'uns grans músics.

L'any 2017 surt a la venda el nou treball acústic FINGERTIPS (Discmedi, 2017), on els Saltors cerquen també noves sonoritats que provenen del ragtime i del jazz “manouche” on trobem influències de guitarristes com Merle Travis, Chet Atkins o Django Reinhardt. El 2018 van treballar en la producció i gravació d'un disc de versions dels clàssics de la Nova Cançó.

Avui ens presenten The Virtuous Brothers, un espectacle acústic que fascina als amants de la guitarra per la seva qualitat i sensibilitat, en una actuació amena que captiva a tothom per la senzillesa i bon gust de les pròpies composicions i l'encertada elecció d'algunes versions de clàssics d'artistes com Eric Clapton, Beatles o Eagles entre d'altres...

 

PROGRAMA

ORIOL I JAUME SALTOR

-El cargol veloç

-Saltor’s town

-El trobador

-Mar de fons

-Entre tu i jo

-Fingertips

-La polka  manouchera

-Saltofler

-Cristalls

KENNY DORHAM

-Blue bossa

ERIC CLAPTON

-Tears in heaven

ORIOL I JAUME SALTOR

-Por calamares

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADES: aquí 

Anticipada: 10€

A taquilla: 9€

Reduïda: 7 € (Club Girona Cultura, majors de 65 anys i carnet jove)

HO ORGANITZA: Plectrum

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment