Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
«Nous temps, nou clima» amb Josep Calbó
Dj, 01 d'octubre a Aula Magna a les 19:30 h.
 

La pandèmia de la COVID-19 ens ha situat en una emergència sanitària que ha comportat una emergència social i econòmica. Però cal no obviar una altra situació d’emergència, la climàtica, que en realitat pot tenir conseqüències encara més importants i sostingudes en el temps i l’espai. El clima dels propers decennis comportarà situacions de temps meteorològic diferents, tant a Catalunya com a la resta del món. Això és el que indiquen totes les projeccions climàtiques fetes amb models del sistema terrestre, i sigui quin sigui l’escenari que finalment s’esdevingui.

Josep Calbó és doctor en ciències i professor titular de la Universitat de Girona. Fa recerca sobre la interacció de la radiació solar i terrestre amb els núvols i aerosols atmosfèrics. Ha fet estades al MIT i a altres institucions dels Estats Units, Austràlia, Nova Zelanda i Rússia. És membre del Grup d’Experts en Canvi Climàtic de Catalunya i president del Consell Assessor del Servei Meteorològic de Catalunya.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Inscripció prèvia obligatòria

Ho organitza: Càtedra Lluís A. Santaló d'Aplicacions de la Matemàtica de la Universitat de Girona i Casa de Cultura de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment