Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Toti Soler
Ds, 19 de setembre a Pati a les 20:00 h.
 

Toti Soler és conegut pel gran públic en gran part per ser un mestre posant música a la veu dels poetes i per les seves col·laboracions amb grans cantautors dels Països Catalans, tot i que la major part de la seva creació musical estrictament com a guitarrista roman desconeguda o només està a l'abast dels seus seguidors més fidels i melòmans. 

Els dits de la música dóna a conèixer més i millor la seva inestimable obra: tan mediterrània, tan contemporània, tan universal. Una mostra de la faceta més prolífica de la seva música que molts han batejat com a Guitarra Catalana: una denominació del seu estil caracteritzat per una fusió única de diferents tècniques guitarrístiques i formes musicals –clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana, músiques orientals, etc.-. Un captivador recorregut pel seu exquisit univers musical (personal, sensible i profund) a través de les seves composicions més recents i d'una selecció dels millors temes que ha escrit durant els més de cinquanta anys de dedicació a la guitarra i a la composició.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADES: aquí 

Anticipada: 10€

A taquilla: 9€

Reduïda: 7 € (Club Girona Cultura, majors de 65 anys i carnet jove)

HO ORGANITZA: Plectrum

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment