Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
VIRTUAL - Biotecnologia amb Lluís Montoliu
Dc, 18 de novembre a Aula Magna a les 19:30 h.
 

La simbiosi entre l’ésser humà i la màquina és un horitzó pròxim. La nanotecnologia és l’àrea de recerca que permet manipular a escala atòmica i molecular propietats físiques i biològiques, la frontera científica de les quals està en l’ètica amb la qual afrontem la realitat artificial i la vida. L’evolució humana, en associar-se amb la màquina, crea una realitat de difícil assimilació moral.

Lluís Montoliu és doctor en biologia i investigador del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) en el Centre Nacional de Biotecnologia (CNB) i del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Malalties Rares (CIBERER). El 2006 va fundar la Societat Internacional de Tecnologies Transgèniques (ISTT) de la que ha estat president fins el 2014. Actualment, presideix la Societat Europea d’Investigació en Cèl·lules Pigmentaries (ESPCR) i el Comitè d’Ètica del CSIC.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Inscripció prèvia obligatòria

Ho dirigeix: Juan Jesús Aznar

Enllaç a la reunió:

https://zoom.us/j/98069932505?pwd=MFdNK1BNaFIzV3IxcjZLRFB1Z25xQT09

Meeting ID: 980 6993 2505

Passcode: 283716

 

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment