Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Northern Cellos
Ds, 26 de setembre a Auditori Viader a les 19:00 h.
 

Edgar Casellas (violoncel), Anna Caner (violoncel), Pol Farell (violoncel), Maria de Palol (violoncel) i Joel Riu (percussió).

Northern Cellos és un projecte innovador que busca posar en escena els estils més actuals de la música a través de la singular formació del quartet de violoncels i percussió. En aquesta ocasió la formació gironina presenta un programa format per bandes sonores per a quatre violoncels basat en una selecció de les millors melodies de la història del cinema, com Cinema paradiso o Gladiador. També incorpora les melodies més conegudes d’algunes de les sèries més populars, com Joc de trons, i de produccions mítiques de dibuixos animats com ara Bola de drac.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADES (3€)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 9.30 a 17.30 h.
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta.
  • No hi haurà venda d'entrades abans de l'inici del concert.
  • No es retorna l'import de l'entrada.

 

La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar els aformaents en el cas que hi hagin noves restriccions en relació als aforaments dels espais culturals imposades per autoritats sanitares. 

Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.  

 

*Les entrades comprades pel 17 d'abril (la data prèvia a l’ajornament) seran vàlides pel 18 de setembre sense haver de fer cap canvi ni gestió. En el cas de no poder assistir a la nova data es retorna l’import enviant un correu a info@casadecultura.org.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment