Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Rahola Foto 2020
Sales d'exposicions - P1 a les 10:00 els dies 11, 12, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 25 de febrer
 

L’exposició «RaholaFoto2020» té la seva gènesi en els Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que promouen cada any la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya amb l’objectiu de reconèixer la tasca de la professió periodística a les comarques gironines. La mostra es compon dels treballs que els fotoperiodistes van presentar a la onzena edició d’aquests guardons en la categoria que premia la millor fotografia de premsa. 

Presenta un total de 29 imatges que giren principalment al voltant del fet noticiable més destacat de l’any 2019: les reaccions i les protestes ciutadanes a les comarques gironines en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics del procés.


«RaholaFoto2020» constitueix una mostra del treball d’onze professionals fotoperiodistes que, amb la seva mirada personal, aconsegueixen fer reviure l’any 2019 en imatges, les d’aquells fets de l’estiu i la tardor, però també les d’altres moments noticiables de l’any.

La sèrie guanyadora, obra del fotògraf Carles Palacio, destaca, segons les paraules del jurat, perquè «combina el poder descriptiu del moment amb una estètica fotogràfica d’alt nivell i ofereix una visió polièdrica dels fets». Palacios ens hi apropa des d’una mirada molt personal, que mostra els esdeveniments amb una visió allunyada de l’espectacularitat.

Per més informació aquí

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

HORARI: de dilluns a divendres de 10 a 20 h

LLOC: Sala d'exposicions de la primera planta

ORGANITZA: Oficina de Difusió de la Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment