Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Espai lúdic
Espai lúdic a les 10:00 els dies 07, 08, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29 de gener
Espai lúdic a les 10:00 els dies 01, 02, 03, 04, 05 de febrer
 

La Petita Casa de Cultura és el projecte d’activitats familiars de la Casa de Cultura de Girona que va començar l’any 2015, després que a la tardor de 2014 es van recollir un seguit de dades per conèixer el perfil del públic que assisteix a les activitats programades pel mateix centre i que posaven de manifest la inexistència de públic infantil i juvenil a les activitats programades per la Casa de Cultura.

Durant aquests cinc primers anys les activitats pensades per a públic infantil i jove han anat en augment, i ja des de llavors es va crear l'Espai Lúdic: un l’espai de joc ubicat a la planta baixa de la Casa de Cultura i dirigit al públic familiar, on els usuaris hi poden trobar informació de l'exposició de la planta baixa adaptada a infants i joves així com informació de les activitats que es porten a terme.

És en aquest espai on el passat novembre la Wäwä ilustration va pintar un mural a la paret amb l' OXI, el personatge que es va crear per identificar i  anunciar les activiats de la Petita Casa de Cultura. L'Oxi  no és ni un nen ni una nena i aquest personatge ens acompanya a totes les activitats que realitzarem a la Petita Casa de Cultura, la programació familiar de la Casa de Cultura. A l'Oxi li agrada la música, l'art, llegir i passar-ho molt bé!

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment