Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Entrades exhaurides-Elisabeth Vera
Dv, 26 de març a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Elisabeth Vera (piano)

Clàssica

El piano és considerat l’instrument romàntic per excel·lència i ho fa palès el programa escollit per a aquest concert, que presenta tres obres escrites per tres grans compositors europeus, Schumann, Chopin i Prokofiev, els quals han compost gran quantitat d’obres per a aquest instrument. Les obres escollides són Escenes d’infant, de Schumann, la Balada número 4 de Chopin i la Sonata 8 de Prokofiev. Elisabeth Vera (Barcelona, 1995) es va formar al Conservatori de Música del Liceu de Barcelona i la seva carrera compta amb diversos reconeixements, l’últim dels quals és la beca de la Fundació Agustí Pedro i Pons durant el curs 2018-2019. A part de la seva carrera com a solista, forma part del Duo Vallés Vera, juntament amb el saxofonista Miguel Vallés, amb el qual van debutar l’any 2018 al Palau de la Música Catalana i van rebre el Premi Joventuts Musicals de Catalunya per la millor interpretació.

Programa

  • Escenes d’infants de Schumann
  • Balada N. 4 de Chopin
  • Sonata 8 de Prokofiev 
INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h.
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta.
  • No es retorna l'import de l'entrada.

La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar els aforaments en el cas que hi hagin noves restriccions en relació als espais culturals imposades per autoritats sanitares. 

Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.  

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment