Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
ENTRADES EXHAURIDES-Mar Serra Grup
Dv, 30 d'abril a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Presentació de “I sempre demà”

Mar Serra (piano), Joan Vidal (bateria), Martí Serra (saxo i clarinet), Franco Molinari (contrabaix), Lluna Aragón (violi) i Jaime Basulto (guitarra)

Jazz

Vuit anys més tard de la publicació del disc de debut, Opus I, Mar Serra Grup presenta el seu segon treball I per sempre demà  (Columna Música). El disc inclou temes propis de la pianista i transcripcions de músiques d’autors clàssics com Frederic Momppou, Xavier Montsalvatge, Robert Gerhard o Manuel Blancfort. També conté un tema Esclat de veritat dedicat a Jordi Cuixart i unes notes de Maria del Mar Bonet.

La formació es compon de piano, bateria, violí i contrabaix. En aquesta ocasió, en alguns temes, s’hi afegeixen el  saxo i la guitarra. Opus I ha estat finalista a la XII edició dels Premis de Música Independent (MIN) en la categoria del millor disc de jazz.

Mar  Serra (Barcelona, 1978), és pianista i compositora especialitzada en música clàssica, contemporània, de noves tendències i experimental. Es va formar entre Barcelona i Madrid i en el camp de la música de cambra ha estat premiada en diversos concursos com per exemple el primer premi al millor duo català en el 50è Concurs Internacional Maria Canals. És fundadora del grup d’etno-fusió Mushka.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h.
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta.

La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar els aforaments en el cas que hi hagin noves restriccions en relació als espais culturals imposades per autoritats sanitares. 

Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.  

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment