Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Àgora#05. El sentit numinós en l'experiència creativa
Dv, 07 de maig a Espai virtual a les 19:00 h.
 

«Incerta via» és una instal·lació que sorgeix d’aquest treball conjunt i que ofereix una percepció del periple de l’ésser humà al llarg del temps. De la certesa de l’incert. De la ignorància primigènia que s’obre a la possibilitat de sorprendre’s davant la bellesa i entrellucar el misteri de l’inaprehensible. 

Paral·lelament a l’exposició s’ha programat una àgora sobre art i espiritualitat contemporànies amb l’objectiu de compartir experiències i reflexions sobre aquests dos conceptes que, segons el cercle de creació, desvetllen confluències molt substancials, sovint inherents i poques vegades posades damunt la taula, sense apriorismes ni prejudicis històrics. 

Avui la conversa és a càrrec de Mapi Rivera (Osca, 1976), és una artista contemporànea i poeta d'inspiració mística. Llicenciada en Bellas Arts, practica un art corporal prenent com av referències del misticisme i utilitzant la bellesa del cos femení per remarcar el vincle que existeix entre els humans i la naturalesa.

Es tracta d’un cicle de converses enregistrades dins l’espai expositiu, encaminades a compartir els interrogants dels creadors amb diferents sensibilitats amatents en aquest àmbit. Amb això esperen que la paraula viva serveixi de contrapunt a la proposta plàstica, en l’intent d’expressar i compartir el que els mou en aquest procés de recerca d’allò espiritual en l’art. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

L'activitat es podrà seguir en línia en el aquest enllaç

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment