Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Concert amb la Black Music Big Band Junior
Ds, 08 de maig a Pati a les 19:30 h.
 

Pati Cultural de la Diputació de Girona

La Black Music Big Band Junior és la germana petita de la Black Music Big Band, una big band formada per joves de nou a quinze anys amb molta il·lusió i talent. Una iniciativa de la família Black Music dirigida pel mateix Adrià Bauzó que, malgrat la joventut dels seus participants, ja ha trepitjat diferents escenaris destacats de casa nostra, com són la Copa de Girona i Sant Fèlix durant les Festes de Sant Narcís, i l’Auditori de Girona, el Pati Cultural, el Pícnic Jazz de Salt i el Black Music Pícnic, entre d’altres. El seu repertori el formen clàssics del soul i el funk de tots els temps, interpretats sempre amb molta energia.

FUNDACIÓ CASA DE LA MÚSICA

El projecte Black Music Big Band (BMBB) va néixer el 2015 impulsat per la Fundació Casa de la Música del Gironès i el Black Music Festival amb l’objectiu d’iniciar la primera big band escolar de les comarques gironines especialitzada en música negra. Una proposta capdavantera en l’àmbit pedagògic en aquests estils que ja acumula una gran quantitat de concerts, així com tres treballs discogràfics (RGB Suports) i un documental, que han pogut publicar durant aquest curt període de temps.
La intenció d’aquesta iniciativa, més enllà d’aprendre a interpretar aquests estils, és fer actuacions arreu i crear un espai en què els joves músics del nostre país trobin les condicions perfectes per desenvolupar i complementar la seva formació musical. Jam sessions, concerts o classes magistrals seran algunes de les activitats a les quals podran participar els membres de la BMBB al llarg de l’any.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Entrada gratuïta amb reserva prèvia aquí 

Ho organitza: Diputació de Girona

Més informació aquí

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment