Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Pablo Martín Trio
Dg, 11 de juliol a Pati a les 19:00 h.
 

Pablo Martín (saxo tenor i clarinet), Héctor Tejedo (contrabaix) i Kike Pérez (bateria)

Format al Taller de Músics, Pablo Martín Trio és una proposta amb influència del hard-bop, el jazz contemporani i la sonoritat més pop amb composicions i arranjaments propis. Inspirat en trios històrics com el de Sonny Rollins, Joe Henderson o l’actual Fly de Mark Turner, els tres músics es reuneixen per jugar amb les possibilitats sonores que ofereix el format.

L’estiu de 2019 el grup va participar al Fara Music Festival d’Itàlia, on va ser finalista al Premi Fara Jazz Live com a millor banda. L’any 2020, el trio va ser guanyador de la primera edició de el Premi Talent, impulsat per Taller de Músics amb el suport d’ACE (Acció Cultural Espanyola), han estat semifinalistes al Concurs de Jazz 2020 organitzat per Joventuts Musicals d’Espanya i han publicat el seu primer treball discogràfic, State of the Trio: Live at Nova Jazz Cava.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Inscripció gratuïta obligatòria a partir del 16 de juny

Ho organitza: Girona Artelier i Casa de Cultura

D’acord amb les mesures de seguretat, els nuclis familiars i unitats de convivència podreu seure junts sempre que reserveu totes les entrades juntes amb una sola operació. Es podran reservar d’entre 1 a 5 entrades alhora. Les localitats no són numerades.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment